onsdag 5 mars 2014

Att besöka Chokladfabrik och Tännforsen

Vi är tillbaka i Stockholm och livet har börjat rulla  på som vanligt – tidiga morgonar, jobb, skolan för sonen. Men Åre finns fortfarande i tankarna. Då och då börjar jag flina för mig själv när jag kommer ihåg något, hur härligt det var med den ack så älskade friheten och ledigheten, att vistas hela dagarna ute för att komma hem sen eftermiddag och göra sig i ordning för middag.
 Livet 
Innan vi åkte hem hann vi besöka Chokladfabriken. De har jätte god choklad så vi passade på att både smakprova och att köpa hem. Här kommer några bilder.
Vi åkte även till Tännforsen, Sveriges största vattenfall.  Nu är vattenfallet förvandlat till vackra isformationer och det finns även en isigloo som dock var  stängd då vi kom  dit ganska tidigt på dagen. Morgonen var helt underbar – för första gången under hela vår semester kunde vi njuta av en riktig vinteridyll, med den glittriga rimfrosten på träden och torr, pudrig snö under fötterna.   När naturen är som vackrast. Det gjorde inte lättare för oss att lämna Åre.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Här får du skriva några komentarer