torsdag 2 januari 2014

Happy birthday to me


Idag är en alldeles speciell dag - min födelsedag. För exakt 44 år sedan åkte min mamma till sjukhus för att bringa fram en liten, liten flicka som fick sitt namn efter tidig morgon (gryning, dawn, aurora).


En flicka som vuxit till en kvinna, en mamma, fru, syster, vän, medmänniska. Med drömmar, visioner, en rastlöshet och ett inre behov att skapa, att uttrycka sig, att (åtminstone försöka ) förgylla livet för dem som ligger mig nära hjärtat.


Jag är så otroligt tacksam för allt som jag har, för allt det som gjort mig till den människa som jag är idag. Jag har mina dåliga dagar. Mina ömma punkter, mina svagheter och mindre bra sidor. Men jag har också så mycket värdefullt i mitt liv som gör att mitt hjärta sjunger en tyst tacksamhets sång som jag kan höra varje gång jag tystar ner alla andra tankar och intryck inom mig. Och det är just den sången som ger mig drivkraften, energi, livslusten. Varje dag.


Därför höjer jag glasen idag och sjunger: Happy birthday to me, happy...Och: Ja må jag leva...Och: Danas nam je divan dan divan dan divan dan, nasoj Zoki rodjendan, rodjendan...
2 kommentarer:

  1. Världens bästa vän ♥♥♥♥
    Skål på dig

    SvaraRadera
  2. Skål friend, hjärta hjärta hjärta

    SvaraRadera

Här får du skriva några komentarer