onsdag 27 november 2013

Om att våga tro på Tomten


Det är märkligt - Första Advent knackar på dörren, men luften doftar våren. Jag väntar på rimfrosten och snön, men istället plockar jag indian krasse och prydnadstomaterna.


Nu är det faktiskt mindre än fyra veckor kvar till julen. Det kvarstår fortfarande lite grejer att göra innan Första Advent på söndag. Alla små presenter till advent kalender är fortfarande inte inslagna. Jag tänkte också pyssla lite med skogsmossa och göra några dörrkransar.

Tycker ni också att det är spännande med Jul? Konstigt, de flesta säger att de blir stressade inför Jul det är så mycket som man måste hinna med, alla presenter som ska inhandlas, alla släktingar som man ska träffa. Med mig är det helt tvärtom. Jag känner mig bara lite upprymd, förväntansfull, nästan som om jag skulle tro på Tomten. Ja, Tomten....kanske han ändå finns där ute nånstans och kan höra mina önskningar. Kanske om jag blundar och önskar mig något jätte jätte jätte mycket, kanske drömmen blir förverkligad....Har ni sett filmen om Peter Pan och den där meningen: Jag tror jag tror jag tror jag tro på älvorna...Så nu säger jag, Jag tror jag tror jag tror jag tror på Tomten!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Här får du skriva några komentarer