onsdag 6 november 2013

Om att fira min man

 Min man fyllde år igår. Mysigt var det.


Jag gjorde en tårta i måndags kväll. Tänkte göra en egen, men hålla det enkelt. Det blev köpta chokladbottnar (de är förvånansvärt saftiga och smakrika), chokladfyllning med vitt jordgubbschoklad och på toppen glasyr av mörk choklad. Jag garnerade med praliner och hallon. Var rädd att det inte skulle smaka så gott då jag inte använde socker alls (inte ens med mörka chokladen, 90 % och kakao glasyren), men maken och sonen tyckte att den var riktig "proffsig". Vilket gjorde mig glad. Man vill att något man gör ska lyckas. Och det lustiga var att jag bara vilt improviserade, jag bara köpte tårtbotten och sen tänkte typ, resten hittar jag hemma.


Jag fixade även lite tilltugg med lite salta kex, ostar, oliver och pepparkakor. Och vin att skåla, såklart.


Inget mer behövdes det att ha en mys stund runt bordet för att få   den -här -november -är- ändå -inte -alls- så -dum känslan.2 kommentarer:

  1. Hej, tack för din kommentar hos mig, blir så glad!. Vilken fin blogg du har.
    Önskat dig en fin kväll!
    Nelya
    Ps. Vita gardinerna kommer från Ellos.

    SvaraRadera

Här får du skriva några komentarer