söndag 13 oktober 2013

Om rädslan att färgerna ska ta slut

Ännu en helg har gått. Nästan. Två dagar av sol, umgänge med kameran och naturen, dansskola med Mili och några timmar på Bus&Lek. Som alltid, mycket av det som jag tänkt att göra har blivit ogjort - som till exempel ligger mina "höst" gardiner fortfarande i köket på stolen och väntar på att bli upphängda. De får gärna sitta där en vecka till, de får vänta  till nästa helg. Då blir det säkert inte så fint väder som denna helg. 
Det närmar sig makens födelsedag (början av nästa månad) och jag har inte aning vad jag ska köpa. Några tips? Nåt mysigt ställe där man kan övernatta i närheten av (eller i) Stockholm?


Jag fortsätter att drömma mig vilse i hösten. Igår har jag gjort min höst mandala som jag la på bordet på balkongen. Oavsett var jag sitter i lägenheten ser jag hösten - genom vartenda fönster kan jag skymta rött, gult, orange. 


Jag ser hösten infångad i regndroppar på en höstlöv som jag hittar på gatan. Vågar inte röra den, vill inte förstöra något. Något som var där före mig. Allt är så vacker att det nästan gör ont. Måste det verkligen ta slut? Kommer färgerna att ta slut? Kan vi inte bara förbereda en ny duk, skaffa nya färger? Ty är vi inte konstnärer allihopa?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Här får du skriva några komentarer