söndag 6 oktober 2013

Om att köra båt och Hellasgården


 Det var en vacker dag idag. La Familia begav sig till Hellasgården för att provköra makens nya leksak- en båt. Denna blå snygging ska man inte underskatta - han åker snabbare än många mycket större än han själv. Vi fick en riktig uppvisning idag, det var rena nöjen att betrakta hur den skär vatten under sig och skrämmer alla  fiskar som kommer i dennes väg.


Även jag provade att köra, nöjde mig dock med något lägre hastighet. Passade på att går runt, snyftande som en hund i försök att suga åt mig den underbara doften av blöt skogsjord,  njöt. Sneglade åt nakna karlar som badade bastu och sedan hoppade i det kala vatten, bara lite dock.

Så gick även denna söndag. Denna helg. Och imorgon börjar en ny vecka, nya möjligheter. Alldeles strax ska jag krypa i sängen och somna med ett leende på läpparna - med bilden på mina koncentrerade pojkar som kör varsin båt. Må de aldrig sluta leka.

1 kommentar:

  1. Några bilder på de nakna karlarna skulle jag inte ha ngt emot. :)

    SvaraRadera

Här får du skriva några komentarer