onsdag 4 september 2013

Om 2500 reasons att fira


Idag kände jag för att lyxa till det lite, ha det mysigt. Tända några doftljus, fixa i ordning lite gott och smått, ta fram lite vin. Bara så där, av ingen speciell anledning. Eller jo, man kan alltid hitta något speciellt. Varje dag i livet. Till exempel, att det är onsdag, vilket innebär att det är mitt i veckan. Vilket innebär att det är bara två dagar till helgen.
Eller att det blir 23 grader varmt varje dag resten av veckan. Jag menar - hallå, bara det räcker för att fira!
Eller att i morse såg jag att min blogg besöktes exakt 2500 gånger! Alltså -2500 gånger. Jag började blogga i slutet av maj och då kunde jag aldrig föreställa mig att någon ens vill gå in och läsa det jag skriver och nu står det 2500 gånger. Jag blir så glad, stolt, rörd - ja, nästan mallig. Jag tycker om att kika in här, att slänga in någon bild, att reflektera lite. Så tack, tack att ni tar er tid och besöker mig i min lilla  "samla-tankar-och-bilder-hörna".
Så, därför och av så många andra skäl skålar jag med detta himmelska vin  Skål vänner, må det bli 2500 gånger till tillsammans!
Och bara för att känna smaken av sälta på läpparna en gång till, höra vågorna och känna doften av oleander och påminna mig om ljuvliga dagar i Turkiet och Grekland - visar jag några till bilder från somras!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Här får du skriva några komentarer