måndag 1 juli 2013

Om att dagdrömma     Bilderna ej mina de har jag hittat here

 Alltså - kan man dö av otålighet? För det känns så i alla fall, att jag blir  yr av bara tanken att om fyra dagar (FYRA)  lämnar jag Sverige och åker!
Till sydligare grader, till varmare nätter, till havet. Inte vilket hav som helst, utan till Medelhavet! Med stränder som är vita som elfenben, 28 grader varmt vatten, palmer, fikon och citrusträd, lavendeldoft, oleander.
Turkiet, Istanbul. 
Doften av Orient,  böneutrop som klingar från  moskéerna,  känna livet och pulsen på Bazaaren, doften av kryddorna, butiksäljarna som lockar dig till doftande te, som  charmar mig att köpa saker som jag inte ens vet vad de används för ( men vem bryr sig).

 
 

 Antalya, vita stränder, cocktail i handen, jag liggande i en solstol på stranden med hjärnan kvar på hotellrummet i en av resväskor.
 Inget grubblande, fixande, problemlösning, tillmötesgående, hänsynstagande.
Bara mina kära och jag, vår tillsammanstid och ro.  
Åh, om jag bara kunde somna och vakna om fyra nätter, gå in i bilen och säga till mannen: sätt på musiken, nu kör vi!
Allvarligt, jag dör. Nåja, inte på riktigt, bara lite grann.

Japp, såhär ligger jag om dagarna och drömmer om semester!

2 kommentarer:

  1. Du kommer att älska Turkiet, men det är lie för varmt, just på en tiden drick mycket vatten.(utan is)

    SvaraRadera
    Svar
    1. He he, tack Bekir, jag nöjer mig med ovannämnda cocktails ;0)

      Radera

Här får du skriva några komentarer