tisdag 25 juni 2013

Om Lotusblomma och REA på Indiska

Näckros
En av vackraste blommor som finns är lotusblomma. Inom Buddhismen är Lotusblomman en symbol för andlig utveckling. Den har rötterna i dyn, växer uppåt genom grumliga vatten och blommar i solens och himlens ljus. Den är symbolen för den insikt som leder från återfödelsernas kretslopp till evigheten. Den öppna blomman
symboliserar Buddhas öga som ser och vakar över allt.Ännu en vacker och solig dag i Stockholm. Jätte skönt, men svårt att hålla tankarna i styr och fokusera på jobbet. Blickarna flyt ut, till grönska  och förbipasserande lättklädda människor. Man vill byta plats med dem, ut och sitta vid en uteservering och dricka en kall öl. Men, som tur är jobbar man till fyra, så det finns tid för allting. Aldrig har jag älskat min balkong som nu! En lätt middag, lite jordgubbar med turkisk yoghurt och mörk choklad.
Idag köpte jag de här fina skålarna på Indiska som har REA. Man kan hitta fina koppar (reapriser  från 29-49 kronor), skålar  fat och lite annat fint. (om ni är nyfikna kan ni kika här!


 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Här får du skriva några komentarer