söndag 23 juni 2013

Sol omnibus lucet - The sun shines for everyone.


Så, det var det. Nu är det bara några timmar kvar av denna minisemestern och midsommarhelgen som gjorde underverk för min själ.  Nu börjar nätterna bli längre  och mörkare. Men å andra sidan har sommaren börjat, även officiellt. Det var skönt att få de här tre dagarna, jag har  hunnit med allt - att både umgås med mina kära,  att städa, vila. Men framför allt - jag har varit i solen hela dag idag och  laddat med en ny energi som krävs för  att jag skulle orka på full fart de här sista två veckorna före semester. Ni vet, de som brukar vara hysteriska, när allt ska hinna göras innan man äntligen trycker på  "Stäng av"  på fredag kl 15,  säger hejdå till kolleger och går ut i solen och tar tre djupa andetag.


"Horas non numero nisi aestivas  - I count only the summer hours"


                   Hours fly, Flowers die. New days, New ways, Pass by. Love stays


                                                              Go natt mina vänner!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Här får du skriva några komentarer