onsdag 22 maj 2013

Om att avdramatisera början

Jaha, och vad gör jag nu? Jag menar, hur och med VAD ska man inleda Zoricas ord och bilder? Bäst är det att inte   alls grubbla så mycket, utan slänga  några rader och eventuellt någon bild och bara köra på! Så det är just vad jag gör nu. Jag kan alltid ta bort det inlägget om jag en gång (när jag har typ 2000 följare), skäms för det. Åtminstone tror jag att jag kan ta bort det, eftersom jag har fortfarande inte satt in mig i  hur detta med bloggandet fungerar.  Det viktigaste uppdraget för idag är att börja! Ta det lilla, livsviktiga första steget, det tekniska kommer sen!
Nu ska jag se om jag lyckas lägga in någon bild också, då känner jag mig mer komplett :O).
Vink vink!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Här får du skriva några komentarer